VICE-ŠAMPIONI SVIJETA | Frizer Zoran
Frizer Zoran - Vice sampioni svijeta

VICE-ŠAMPIONI SVIJETA

Naši frizerski reprezentativci ostvarili su fantastičan uspjeh na upravo završenom Svjetskom takmičenju frizera koje je bilo organizovano u Seulu, Koreji. Organzator ovog takmičenja je Svjetsko udruženje frizera OMC. U žestokoj konkurenciji predstavnika iz cijelog svijeta još jednom se zavijorila naša zastava i to ovoga puta više nego zasluženo drugo mjesto pripalo je Eldinu Krivošiću u kategoriji Fantasy hairstyle.

Reprezentaciju Crne Gore predvodio je gospodin Zoran Vukčević koji je ujedno i zvanično postao član Odbora direktora ove organizacije. Gospodin Vukčević je dočekan sa ovacijama publike i prigodnim poklonima koje mu je uručio Ministar turizma. To je prvi put u istoriji OMC-a koja traje već 70 godina, da je neko iz Crne Gore i regiona uopšte postao član Odbora direktora. Ujedno to predstavlja i ogroman uspjeh za našu zemlju jer smo se našli u poziciji da sa državama koje su teritorijalno daleko veće donosimo odluke i utičeno na budućnost frizerske profesije u cjelini.
Naši reprezentativci Danica Petrović, Ivan Vukčević i Zorana Vukčević takođe su imali zapažene radove i dobili pozitivne komentare.

Fantastičan posao odradili su i naši žirori Slavica Vukčević i Rašid Brzać u ženskim kategorijama i Mirsan Agić u muškim kategorijama.

Ovo prvenstvo je imalo i posebnu težinu jer je tokom trajanja takmičenja obilježen i jubilej 70 godina postojanja OMC-a, najprestižnije svjetske organizacije frizera. Sve je bilo organizovano na najvišem profesionalnom nivou i zaokruženo gala prijemima i prezentacijama.
Možemo biti ponosni na naše reprezentativce koji su u potpunoszi opravdali naša očekivanja i sa srebrom zlatnoga sjaja vraćaju se u našu zemlju.