OBAVJEŠTENJE - provjera znanja, vještina i kompetencija prijavljenih kandidata za sticanje stručne kvalifikacije | Frizer Zoran
OBAVJEŠTENJE – provjera znanja, vještina i kompetencija prijavljenih kandidata za sticanje stručne kvalifikacije

OBAVJEŠTENJE – provjera znanja, vještina i kompetencija prijavljenih kandidata za sticanje stručne kvalifikacije

OBAVJEŠTENJE

Da će se provjera znanja, vještina i kompetencija prijavljenih kandidata za sticanje stručne kvalifikacije frizer/frizerka, pomoćni frizer/frizerka koji su započeli ovaj postupak podnošenjem zahtjeva/prijave Kući mode i ljepote “Zoran“, u skladu sa ispitnim katalogom, realizovati u nedelju, 10.06.2018. godine sa početkom u 09:00h, u prostorijama Organizatora obrazovanja odraslih za zanimanja: muški i ženski frizer, frizer stilista, frizer kreator, unisex frizer i kozmetičar «ZORAN» ul. Slobode 21, 81 000 Podgorica.

Zahtjevi / prijave se predaju u Kuća mode i ljepote “ Zoran “, ul. Njegoseva 29 od 01.06. do 08.06.2018.

Svi kandidati su dužni na dan polaganja donijeti uplatnicu sa uplaćenim iznosom od 35,00 € za sticanje stručne kvalifikacije frizer/frizerka, pomoćni frizer/frizerka na žiro račun Kuće mode i ljepote “Zoran“ : 520-13174-32, Hipotekarna banka.

Kandidati su dužni ponijeti na ispit i identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš), diplomu o završenoj srednjoj školi ( frizer/frizerka), diplomu o završenoj osnovnoj školi.

( pomocni frizer/frizerka )

Kandidatima koji sa sobom ne ponesu uplatnicu i identifikacioni dokument neće biti omogućeno polaganje ispita.

– > Kliknite na ovaj link i podognite prijavni obrazac <-