O Nama | Frizer Zoran

O Nama

frizer_zoran_fp1frizer_slavica_fp2frizer_ivan_fp3frizer_zoran_fp4frizer_zoran_fp5
This is an example of a HTML caption with a link.

D.o.o. Kuća mode i ljepote „Zoran“ jedan je od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih brendova u Crnoj Gori. Osam salona koji aktivno posluju (sedam salona u Podgorici i jedan na Svetom Stefanu) otvoreni su za Vas.

Vlasnik i osnivač, gospodin Zoran Vukčević u svojoj dugoj karijeri dobio je neka od najlaskavijih priznanja na svijetu. Od šampiona Crne Gore i bivše Jugoslavije uslijedila su i nebrojena medjunarodna priznanja i uspjesi, koja su krunisana titulom najboljeg žirora na svijetu 2006. godine. Gospodin Vukčević je član OMC (svjetskog udruženja frizera) i trenutno je nosi funkciju direktora za edukaciju centralne Evrope. Osnivač je i Udruženja frizera Crne Gore i Jugoslavije, a organizator je brojnih takmičenja u zemlji i inostranstvu. Stalni je gost najprestižnijih seminara i svjetskih modnih dešavanja.


Slavica je najnagrađivaniji kozmetičar u Crnoj Gori. Osvajač je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, kao što su I mjesto Face Art na takmičenju majstora u Slovačkoj 2003. godine, I mjesto u nadogradnji kose u Atini itd. Stalnim usavršavanjima i posjetama svjetski poznatim događajima i seminarima prati najsavremenije kozmetičke trendove i uspješno ih primjenjuje.


Ljubica Bulatović jedan je od najupješnijih mladih kozmetičara na područiju Crne Gore i regiona. Njena specijalnost je šminka i više puta u karijeri je bila proglašavana za Šminkera godine, bila je zvanični šminker u više filmskih ostvarenja, festivala, časopisa kao i zvanični šminker mnogih televizijskih stanica u Crnoj Gori. Dobitnica je više priznanja kao što su: osvojeno I mjesto u Body art-u u Novom Sadu, osvojeno 4 mjesto u Evropi na takmičenju u Parizu i td. Stanim usavršavanjima i praćenjem najnovijih trendova proširila i obogatila kozmetičku ponudu u Crnoj Gori.


Jelena Vukčević je jedna od najboljih ženskih frizera u Crnoj Gori i regionu. Učesnica je brojnih turnira u zemlji i inostranstvu i osvajač je brojnih priznanja. Vešestruki prvak naše zemlje i Jugoslavije u juniorskim i seniorskim kategorijama, učesnik je najpoznatijih sajmova i takmičenja frizera na svijetu, a takođe se bavi i žirorskim pozivom. Takođe je položila i naveći stepen za edukatora kompanije „Davines“.


Ivan Vukčević je jedan od najtalentovanijih i ujedno i najpoznatijih madih frizera na ovim prostorima. Višestruki je prvak Crne Gore i Jugoslavije u juniorskim i seniorskim kategorijama, a svoj kvalitet potvrdio je i na Evropsim takmičenjima održanim u Moskvi i Atini. Završio je i prestižnu „Tim Hartley“ akademiju i redovan je posjetilac i gost najpoznatijih svjetskih sajmova i modnih dešavanja. Prateći aktuelne svjetske trendove, a istovremeno stalno unapređujući sopstveni kreativni stil, Ivan je zaslužan i za izgradnju prepoznatljivog stajlinga mnogih poznatih i javnih ličnosti u Crnoj Gori .


Naša vizija je biti uvijek u koraku sa svjetskim trendovima, osluškivati želje mušterija i biti uvijek prvi i bolji.