Kuća mode i ljepote "Zoran" Retrospektiva - 2017 | Frizer Zoran
Kuća mode i ljepote "Zoran" Retrospektiva - 2017

Kuća mode i ljepote “Zoran” Retrospektiva – 2017

Sumirajući godinu koja je na izmaku, možemo zaključiti da je obilovala nizom značajnih dogadjaja u kojima su učesće uzeli predstavnici Kuće mode i ljepote “Zoran”. Od akcija humanitarnog karaktera, do Svjetskog prvenstva u glavnom gradu Francuske, Parizu, preko revija …Tim “Zoran”, predvodjen Zoranom Vukčevićem, svojim, već poslovično, velikim doprinosom potvrdio je, po ko zna koji put, zašto je njegovo ime prepoznato kao sinonim poslovnosti i uspjeha.

U kratkom osvrtu podsjetićemo se na neke od njih… One najznačajnije.

Pa, krenimo redom…

Janurar – Be human hair Show – Podgorica, akcija velikog srca

Godina je počela akcijom velikog srca. Cilj je bio prikupljanje donacija za najmladju i najranjiviju populaciji medju nama. U kultnom podgoričkom Domu omladine, u tu svrhu, održana je i veličanstvena revija, a svemu je značajan doprinos dao i Zoran Vukčević sa svojim timom “Zoran”. Scenski performansi, kojima je obilovala priredba, oduševili su podgoričku publiku i prijatelje koji su došli sa strane. Sakupljena su značajna sredstva koja su uplaćena onima zbog kojih je sve i organizovano – dječjem odjeljenju hematoonkologije u Podgorici.

be human

Uspješan kraj. Ostvaren je rezultat kojim su svi zadovoljni. Prikupljena su značajna sredstva za pomoć dječjem odjeljenju hematoonkologije. Kao suorganizator manifestacije, od njene pripreme, tokom izvodjenja, do samog kraja, svoj pečat je, kako i dolikuje dao Zoran Vukčević sa svojim timom. Na kraju, na zadovoljstvo svih učesnika, uslijedila je i prigodna završna riječ uz prikazani ček na kojem je ispisana sakupljena suma. Osmijesi na licima učesnika govore sve.

Ivan Vukčević Performans

Interesantan frizerski performans, Ivana Vukčevića sa, vjerujemo da će se svi, bez izuzetka, složiti sa našom konstatacijom, najljepšim timom na sceni. Tih i nenametljiv, ali sa izrazenim umjetničkim kvalitetima, osim timskog ovog puta daje i lični doprinos akciji velikog srca.

Ivan Vukčević performans