SAVEZ FRIZERA CRNE GORE I AKADEMIJA „ZORAN“: Proslavljen uspjeh postignut u Parizu | Frizer Zoran
Savez Frizera Crne Gore I Akademija Zoran Proslavljen Uspjeh Postignut U Parizu 2

SAVEZ FRIZERA CRNE GORE I AKADEMIJA „ZORAN“: Proslavljen uspjeh postignut u Parizu

Savez frizera Crne Gore i Frizerska akademija „Zoran“, sinoć su u kafe baru Kaktus u Njegoševoj ulici br. 29 u Podgorici, upriličili svečani koktel parti u čast velikog uspjeha crnogorske frizerske reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu za frizere, održanom u Parizu od 16. do 19. septembra.

Posjetioci su bili u prilici da vide pobjedničke frizure i modele koje su takmičari sjajno prezentovali u francuskoj prijestonici. Takođe, članovi uspješnog tima bili su na raspolaganju svim zainteresovanim koji su željeli da iz prve ruke dobiju informacije vezane za proteklo takmičenje.

Savez Frizera Crne Gore I Akademija Zoran Proslavljen Uspjeh Postignut U Parizu 3

-Proslavljamo uspjeh reprezentacije u društvu svih nagrađenih na takmičenju u Parizu, ali i svih prijatelja i saradnika i uz podršku kompanije 13. jul Plantaže. Priredili smo malu zabavu za sve saradnike koji su pomogli našu ekipu, ali naravno i medije koji su naša najveća podrška – rekao je Zoran Vukčević.

On dodaje da sada slijedi manja pauza što se tiče takmičenja, ali da se vježba, rad i usavršavanje nastavljaju.

-Što se tiče modnih trendova, ja ću kao ambasador ići u Amserdam zajedno sa osam crnogorskih frizera, a potom i u London gdje ću prisustvovati manifestaciji „Salon International“ – kazao je Zoran Vukčević.

Savez Frizera Crne Gore I Akademija Zoran Proslavljen Uspjeh Postignut U Parizu 1

Podsjećamo, na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Parizu Zoran Vukčević je proglašen za Svjetskog ambasadora frizera od strane Svjetske frizerske organizacije, frizerska akademija „Zoran“ proglašena je za najbolju internacionalnu akadamiju, Eldin Krivošić je osvajač zlatne medalje u disciplini „Fantasy hair“, Zorana Vukčević je osvajač srebrne medalje u juniorskoj konkurenciji u disciplini „Punđa za mlade“, članovi žirija Dragan Marović i Rašid Brzać su dobitnici nagrade za doprinos struci, a seniorska i juniorska reprezentacija su osvojile peto mjesto.

Izvor: MNE Magazin
Autor: M.L.
Foto: S. Matić