Izabrana najljepša brada Podgorice | Frizer Zoran
Najljepsa Brada Podgorice 1

Izabrana najljepša brada Podgorice

Odražno neobično takmičenje u Podgorici

Mall of Montenegro je proteklog vikenda bio poprište, za ovo podneblje, neobičnog takmičenja, u kojem su se na poprištu našle bradonje i brkajlije iz svih krajeva Crne Gore. Baš kao što su organizatori takmičenja Barber shop – Podgorica, NVO Be human i kuglana “Moment club” i očekivali takmičenje je izazvalo veliku pažnju javnosti. Sve je iskrilo od dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Poznato je da se modni trendovi periodično ponavljaju, pa se poslednjih godina stiče utisak da se nošenje brada i brkova, kao simbola muskošti, na velika vrata vraća u modu, istiskujući sa scene metroseksualce i dobijajući bitku sa njima. Zato i ne čudi velik odziv “bradatih” kandidata koji su “okupirali” podijum, pokazavši da im ne fali kreativnosti i imaginacije u fazoniranju njihovih brada i brkova koji su se “šepurili” sa njihovih lica u različitim oblicima i veličinama, tako da su žiri i publika imali priliku da uživaju u brkovima a la “Salvador Dali”, “Hajduk- Veljko” kao i bradama koje neodoljivo asociraju na vikinške ratnike, ali i one koje “naginju” pripadnicima amiša i nekih vjerskih zajednica sa bliskog istoka. Ima i onih koji su uzor tražili u nekome od zvijezda filmske industrije… Sve u svemu, za sve one koji gaje afinitet prema ovoj vrsti stajlinga, nedelja je bila praznik za oči i prava prilika da dobiju inspiraciju i odvaže se za odabir svog budućeg izgleda.

Najljepsa Brada Podgorice 3

Žiri, koji je nastupio u internacionalnom sastavu, imao je pune ruke posla, obzirom na “čupavu” i žestoku konkurenciju. A glasanjem: Karla Zagorca iz Beograda, Mikija Agića iz Pariza, Alena Demirovića iz Sarajeva, Nedeljka Lazića iz Brčkog uz podršku domaćih majstora , Ivana Vukčevića, Davora Pejovića i Sukija Abdovića (muški žiri) i Smiljke Miličković, Seke Martinović, Marije Božović, Ivane Djurović, Sanje Marković i Maje Popović (ženski žiri), dobijeni su pobjednici u nekoliko kategorija.

Najljepsa Brada Podgorice 2

Titulu najljepše brade odnio je Miloš Velimirović, najbolji stajling imao je Dušan Tomić, u konkurenciji “sidro brada” prvo mjesto je pripalo Luki Zekoviću. Vaso Kaludjerović je nagradjen u konkurenciji “kocka brada”, Vladimir Miličković u kategoriji najneobičnija brada i najduži brkovi, dok je Bogdan Marcano trijumfovao u izboru za najdužu bradu, a glasanje putem interneta donijelo je prvo mjesto i “ponosnu bradu” Podgorice glumcu, Banu Popoviću . Po mislejnju jednog od organizatora, poznatog podgoričkog frizera Zorana Vukčevića, jedna od nagrada je trebala je pripasti i Aleksandru Novoviću koji je u tri kategorije zauzeo drugo mjesto.

Najljepsa Brada Podgorice 5

Žestoko je bilo u disciplini “obaranje ruku”. Ovaj sport, čiji korijeni, bar po zvaničnim verzijama, sežu do američkog kontinenta, vec decenijama ima svoja stroga pravila. Nakon velikih borbi dobili smo imena apsolutnih pobjednika: Nina Martinović u ženskoj i Luka Dabanović u muškoj konkurenciji. Takmičenje u ispijanju piva izazvalo je veliku pažnju publike koja je svoje favorite pratila ovacijama. Krigle ovog napitka koje su se našle pred takmičarima “iksirane” su u rekordno kratkim rokovima. U žestokoj konkurenciji, odlučivale su nijanse, odnosno milisekunde koje su na kraju i dale imena pobjednika: Jelena Mladjenović u ženskoj, Martin Dušević u muškoj konkurenciji.

Najljepsa Brada Podgorice 4

Kuća mode i ljepote “Zoran”