• UPOZNAJTE NAŠ TIM • | Frizer Zoran
frizer_zoran_3571

• UPOZNAJTE NAŠ TIM •

Čojo Jovanović

U našim salonima radi veliki broj frizera, kozmetičara, učenika itd.
Medjutim, za dobru organizaciju potrebna je tehnička podrška i čovjek od povjerenja. Danas je ovakvih radnika sve manje.
Čojo Jovanović radi u Kući mode i ljepote “Zoran” već 5 godina. Uvijek na vrhuncu zadatka, odgovoran, vrijedan i pouzdan.
Zahvaljujući njemu, dopuna materijala u sve naše salone stiže na vrijeme, za prenos informacija i sve što nam zatreba obraćamo se upravo njemu.
Čojo je jedan od najboljih radnika kojim se možemo pohvaliti, jer umije da odreaguje u skladu sa situacijom zarad pozitivnog ishoda, drži se dogovora, uvijek tačan, dostupan, omiljen medju kolegama i brine o napretku firme.

Dragan Marović

je jedan od najboljih i najuspješnijih frizera na ovim prostorima. Rame uz rame sa svojim bratom Ivanom Vukčevićem, osvajao je trofeje na mnogim takmičenjima.
Dragan je dva puta bio prvak Jugoslavije, a kasnije Srbije i Crne Gore. Jedan od najvećih uspjeha je Zlatna ruža na evropskom takmičenju u Parizu 2006.godine.
Na svjetskim takmičenjima u Milanu i Čikagu je sa svojom ekipom osvojio zavidnu petu poziciju.
Godinama unazad, Dragan nesebično prenosi svoje znanje na mladje generacije, radeći kao trener frizerske reprezentacije CG.
Poznat kao frizer velikog srca, prosle godine je ispunio obećanje mladoj nadi Pinkovih zvezdica Komnenu Vukoviću i otputovao u Beograd da ga podrži i napravi mu frizuru pred nastup.
U Parizu 2017. godine Draganu Maroviću je urucena specijalna nagrada za doprinos i rad u struci od strane OMC-ja.
Dragan radi u Elit studiju Zoran u Karadjordjevoj ulici.

Slavica Vukčević

Dokaz da IZA SVAKOG USPJEŠNOG MUŠKARCA STOJI USPJEŠNA ŽENA.
Najskromniji, a ništa manje uspješan član našeg tima je u frizerskom poslu od sedamnaeste godine, da bi kasnije postala najnagrađivaniji kozmetičar u Crnoj Gori.
Osvajač je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, kao što su mjesto Face Art na takmičenju majstora u Slovačkoj 2003. godine, mjesto u nadogradnji kose u Atini itd.
Stalnim usavršavanjima i posjetama svjetski poznatim događajima i seminarima prati najsavremenije kozmetičke trendove i uspješno ih primjenjuje.
Slavica je, kao predstavnik crnogorske frizerske reprezentacije, osvojila drugo mjesto u disciplini nadogradnja kose i trend cut na manifestaciji Europen Open Cup u Dablinu 2011. godine.
U Delta City-ju je 2011. god. napravila osvrt na svoj dugogodišnji rad i priredila samostalno veče frizura i glamura pod nazivom “Moja noć”.
Svestrani član porodice Vukčević bavi se: izlivanjem noktiju, nadogradnjom kose i šminkom, a u sobodno vrijeme dekupažom, pletenjem, heklanjem, krojenjem itd.
Slavica radi u salonu “Studio Jelena exclusive”, Bulevar Džordža Vašingtona.

Zorana Vukčević

je naša mlada nada koja je krenula stopama svog oca, sestre Jelene i brata Ivana.
Od svojih početaka, pokazala je istančan ukus za modu, pa je odabrala pundje kao svoju veliku ljubav i izbor na takmičenjima.
Iako radi 6 godina, postigla je zapažene rezultate na takmičenjima, od školskih do svjetskih, pa tako stekla i povjerenje svojih mušterija.
2014. se prvi put oprobala na takmičenju u Beogradu i osvojila 2.mjesto, a iste godine u Budvi je osvojila 1.mjesto u dvije kategorije.
Slijede svjetsko takmičenje u Seulu i prvenstva u Parizu. Najveći uspjeh je svakako 2.mjesto na svjetskom takmičenju u Parizu 2017.
Pohvaljena je od strane Ministarstva prosvjete za učešće na Euroskills-u, održanom 2016. u Geteborgu.
Za ljubav prema pundjama i zapažene rezulatate je zahvalna svom treneru Draganu Andrejiću koji joj pruža nesebičnu podršku.
Zorana je prošle godine postala i trener Davinesa.
Radi u Modnom salonu Zoran u Njegoševoj ulici.

Zoran Vukčević,

vlasnik i osnivač firme, u svojoj dugogodišnjoj karijeri dobio je neka od najlaskavijih priznanja na svijetu.
Od šampiona Crne Gore i bivše Jugoslavije uslijedila su i nebrojena medjunarodna priznanja i uspjesi, koja su krunisana titulom najboljeg žirora na svijetu 2006. godine. Član je OMC (svjetskog udruženja frizera) i trenutno nosi funkciju direktora za edukaciju centralne Evrope. Osnivač je i Udruženja frizera Crne Gore i Jugoslavije, a organizator je brojnih takmičenja u zemlji i inostranstvu. Stalni je gost najprestižnijih seminara i svjetskih modnih dešavanja.
Angažujujući se u dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za doniranje odjeljenja dječje hematoonkologije u Podgorici skrenuo je na sebe pažnju Fonda za aktivno gradjanstvo, koji u saradnji sa partnerima, Privrednom komorom Crne Gore i Upravom za dijasporu, tradicionalno, na godišnjem nivou, objavljuje konkurs za dodjelu nagrade za filantropiju “Iskra”.
Cijeneći njegove aktivnosti na ovom polju, odbor za dodjelu nagrade, ove godine je donio odluku da se Zoranu Vukčeviću dodijeli specijalno priznanje za humanost i solidarnost „Iskra“. Priznanje je u ruke Zorana Vukčevića stiglo kao nagrada za posvećenost i angažovanje u akciji velikog srca.
Zahvalnica Ministarstva prosvjete Kući mode i ljepote “Zoran” je stigla kao jos jedan dokaz da je na pravom putu dajući nesebican doprinos strucnom obrazovanju u Crnoj Gori.
Vlasnik je 9 salona.
Zoran radi u Modnom salonu u Njegoševoj ulici.

Ljubica Bulatović

je diplomirana mejk ap artistkinja i kozmetičarka, jedna od najupješnijih na područiju Crne Gore i regiona.
Njena specijalnost je šminka, od prije nekoliko godina trajna šminka i metoda volumenskih trepavica-ruski volumen.
Više puta u karijeri je bila proglašavana za Šminkera godine, bila je zvanični šminker u više filmskih ostvarenja, festivala, časopisa kao i zvanični šminker mnogih televizijskih stanica u Crnoj Gori.
Dobitnica je više priznanja kao što su: osvojeno 1. mjesto u Body art-u u Novom Sadu, osvojeno 4. mjesto u Evropi na takmičenju u Parizu itd. Stalnim usavršavanjima i praćenjem najnovijih trendova proširila i obogatila kozmetičku ponudu u Crnoj Gori.

Ljubica je članica Microblading Academy PhiBrows-a.

Radi u “Elite” studiju Zoran u Karadjordjevoj ulici.

Jelena Vukčević

je jedan od vodećih frizera u Crnoj Gori, Ambasador i edukator Davinesa, jedinstvena kao neprevazidjeni kolorista.
Učesnica je brojnih turnira u zemlji i inostranstvu, osvajač brojnih priznanja. Vešestruki prvak naše zemlje i Jugoslavije u juniorskim i seniorskim kategorijama, učesnik je najpoznatijih sajmova i takmičenja frizera na svijetu, a takođe se bavi i žirorskim pozivom.
Njena specijalnost je igra sa bojama, šišanje i pravljenje pundji, pa je tako uredjivala mnoge mlade dame na dan vjenčanja, mature ili polumature, …
Svoj pečat ostavlja na svim modnim desavanjima u Crnoj Gori.
Odabrana je za stručnog saradnika najpoznatijeg svjetskog frizera Angela Seminare sa kojim je radila na posebnoj liniji frizura.
Radi u salonu “Creative studio Jelena exclusive” – Bulevar Džordža Vasingtona (dvorišna strana zgrade).

Ivan Vukčević

je jedan od najtalentovanijih, a ujedno i najpoznatijih mladih frizera na ovim prostorima. Višestruki je prvak Crne Gore i Jugoslavije u juniorskim i seniorskim kategorijama, a svoj kvalitet potvrdio je i na evropskim takmičenjima održanim u Moskvi i Atini. Završio je i prestižnu „Tim Hartley“ akademiju, a redovan je posjetilac i gost najpoznatijih svjetskih sajmova i modnih dešavanja.
Ivan se uvijek odaziva dobrotvornim akcijama, pa je na poziv dragih kolega u Sarajevu priredio pravi frizerski i umjetnicki spektakl sa svojim timom prije par godina, a sakupljeni novac je isao djeci oboljeloj od leukemije.
Takodje, bio je jedan od organizatora Frizerskog maratona protiv poplava ispred Hrama Hristovog vaskrsenja 2014.godine za zrtve iz Srbije i BIH.
2017. godine je bio jedan od ucesnika projekta “Be human hair show” gdje su frizeri iz ex YU, priredivsi performanse u KIC- u ” Budo Tomovic”, sakupili novac za djecu oboljelu od karcinoma i organizaciju Fenix.
Ivan je 2013. obiljezio 10 godina rada salona “Image” i 15 godina rada.
Prateći aktuelne svjetske trendove, a istovremeno stalno unapređujući sopstveni kreativni stil, Ivan je zaslužan i za izgradnju prepoznatljivog stajlinga mnogih poznatih i javnih ličnosti u Crnoj Gori.
Ivan radi u salonu “Image” u Ulici Jovana Tomaševića.