Akademija “Zoran” proglašena za najbolju na planeti !!! | Frizer Zoran
Akademija “Zoran” proglašena za najbolju na planeti

Akademija “Zoran” proglašena za najbolju na planeti

Akademija “Zoran” proglašena za najbolju na planeti !!!

Septembar -Pariz- Uspjeh koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

U sklopu Kuće mode i ljepote “Zoran”, već godinama unazad, uspješno egzistira i nadaleko poznata Akademija “Zoran”. U stručnom miljeu prepoznata kao baza u kojoj se vrši visokokvalitetna obuka i usavršavanje unisex frizera i kozmetičara, tokom svog dugogodisnjeg poslovanja iznjedrila je veliki broj generacija koje je, svojom umješnosću i uspjesima u radu, reprezentuju na najbolji mogući način.

AKADEMIJA

Visok stepen obuke, uz brižljivo pripremljen plan i program i profesionalne uslove u kojima se ista vrši , garantuju i eminentna imena stručnih predavača koji svoje znanje, stečeno dugogodišnjom, uspješnom praksom, predano prenose na polaznike, usmjeravajući ih stazama uspjeha koje su mnoge od njih odvele do raznih priznanja i odličja na najvećim takmičenjima širom regiona i svijeta. Medju predavačima, svima znano ime Zorana Vukčevića, svakako, figurira kao najzvučnije. Vlasnik i osnivač Akademije je, u decenijama rada koje ima iza sebe, svoje ime utkao u najveće uspjehe i uspješan prodor crnogorsko frizerskog esnafa na svjetskoj sceni.

Potvrda da se dobar glas daleko čuje stigla je iz Ruske federacije u vidu poziva da Akademija “Zoran” na njenoj teritoriji osnuje odjeljenje, pa već nekoliko godina, pečat svog prepoznatljivog rada daje i u najvećoj zemlji svijeta.

AKADEMIJA

A da sve to nije prošlo nezapaženo u svjetskim frizerskim krugovima potvrdjuje i laskavo priznanje pristiglo sa najveće instance. Na Svjetskom frizerskom prvenstvu održanom u Parizu septembra 2017, u konkurenciji velesila u ovom poslu, od strane Svjetske frizerske organizacije OMC, Akademija “Zoran” je postavljena na frizerskom pijedestalu – proglašena je za najbolju na planeti!!!

Akademija “Zoran”

Kontakt osoba: Zoran Vukčević, direktor
Kontakt telefon, fax i mob, POZOVI ODMAH: +382 20 665 646 +382 69 012 532
Adresa: Njegoševa 29, Podgorica
E-mail: frizerzoran@t-com.me
Web: www.frizerzoran.me

PRVA LICENCIRANA AKADEMIJA U CRNOJ GORI VRŠI OBUKU ZA:
UNISEX FRIZER- za početnike
FRIZER STILISTA usavršavanje
KOZMETIČAR za početnike