OSAKA ZETA 6,0 | Frizer Zoran
Zeta 6,0

OSAKA ZETA 6,0

Osaka ZETA 6,0 

Osaka ZETA su profesionalne makaze

Profesionalne makaze Osaka ZETA slične su TA makazama i čine C4, temelj brenda Osaka u pogledu frizerskih makaza. Kombinujući nekoliko karakteristika, ove makaze će pomoći svakom frizeru da na najbolji mogući način obavi posao neophodan za šišanje.

Blago zakrivljene, ZETA makaze takođe imaju zakrivljenu prstenastu ručku sličnu Osaka TA makazama. Ovaj prsten je namenjen poboljšanju prijanjanja, kao i stabilnosti ruke. Zakrivljenost promoviše bolje držanje sa manje zakrivljenim zglobom u makazastom češlju ili kockanju.

Sečiva su raznovrsna i prilično lagana što garantuje bolju upravljivost od težih makaza. Takođe su pogodni za finu ili gustu kosu ili čak za šiljate ili sužene.

Vrhunski 440C ugljenični čelik za sirovu ivicu. Ugljenični čelik se pravi od gvožđa u prahu ekstrahovanog u planinama Čugoku, u južnom Japanu. Ovaj pesak je izabran zbog svoje čistoće i kombinovan je sa zrncima ugljenika da bi se dobio čelik 440C koji oprema većinu makaza srednjeg ranga marke Osaka. Ono što čini razliku između svih čelika je i kvalitet izvršene toplotne obrade i završne obrade koja se na njega nanosi. Dakle, svaki komad čelika koji ulazi u sastav Osaka makaza prolazi kroz proces hlađenja i ekstremnog zagrevanja kako bi se oštricama dala svojstva tvrdoće i robusnosti. Svako sečivo se zatim čekićem i oštri da bi se dobila konačna ivica.

Svaka veličina odgovara svakom frizeru

Veličine od 6,0 inča (17 cm) su standardnije i koriste se za sve vrste radova.

Konačno, veličine 6,5 inča i 7,0 inča (18 cm) više odgovaraju muškom kroju ili kvadratima. Budući da je sečivo duže (a samim tim i teže i moćnije), jedan rez će biti dovoljan da dobijete ravnu liniju reza (umesto nekoliko u slučaju kraćih makaza).

Cijena: 220.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite