OSAKA IVY 6,0 | Frizer Zoran
Ivy

OSAKA IVY 6,0

Osaka IVY  6,0

IVY Idealne makaze sa resama

Osaka makaze sa resama su posebno prikladne zahvaljujući svojoj snazi, ali i svojoj lakoći. Deo srednjeg i visokog opsega Osaka makaza,      IVI makaze imaju dršku sa blago zakrivljenim prstenom (ne tako zakrivljenim kao CLZ makaze) Ova ručka omogućava bolju stabilizaciju ruke tokom sJečenja, čime se izbJegavaju bol u mišićima i umor. Integrisani oslonac za prste takođe prirodno produžava ručku kako bi omogućio intuitivni hvat.

Lagana karbonska oštrica od 440C Jedna od prednosti ovog para makaza sa resama je njegova kombinacija snage i lakoće.

Upotreba ugljeničnog čelika 440C omogućava dodavanje veće lakoće uz zadržavanje iste debljine sečiva i ova lakoća donosi veću upravljivost. Stoga upotreba nije ograničena samo na rese, već se pokazuje kao svestran alat za bilo koju vrstu rezanja (sužavanje, šivanje ili češalj sa makazama).

Veličina od 6,0 inča (17 cm) je standardnija i koristi se za sve vrste radova. Ovo ide od grubog sečenja do kolčenja do sužavanja. Svestranost ove specifične veličine je u velikoj meri posledica uravnoteženije težine koja se nudi makazama za ergonomskije sečenje i rad. Ove makaze se uglavnom zbog ove veličine nazivaju „makaze sa resama“.

Cijena: 215.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite