OSAKA C4 BASIC 5,5 | Frizer Zoran
C4

OSAKA C4 BASIC 5,5

Osaka C4 basic 5,5 

Osaka C4 makaze za šišanje svih vrsta kose

C4 makaze predstavljaju sigurnu opkladu brenda Osaka. Ove makaze su napravljene za sečenje i fine i guste kose. Nastale su kao prvi model brenda, stalno su unapređivane prema mišljenju frizera. Dakle, verzija 2021. je napravljena uglavnom za sečenje. Oštrice su tako ravne i omogućavaju vam da brzo i efikasno napravite kvadrate ili češalj sa makazama.

Drška je oduvjek ostala veoma tradicionalna sa odvojivim naslonom za prste prema željama. Veoma sličana Osaka IC Cobalt Scissors

Vrhunski 440C ugljenični čelik za sirovu ivicu.

Ugljenični čelik se pravi od gvožđa u prahu ekstrahovanog u planinama Čugoku, u južnom Japanu. Ovaj pijesak je izabran zbog svoje čistoće i kombinovan je sa zrncima ugljenika da bi se dobio čelik 440C koji oprema većinu makaza srednjeg ranga marke Osaka.

Ono što čini razliku između svih čelika je i kvalitet izvršene toplotne obrade i završne obrade koja se na njega nanosi. Dakle, svaki komad čelika koji ulazi u sastav Osaka makaza prolazi kroz proces hlađenja i ekstremnog zagrijevanja kako bi se oštricama dala svojstva tvrdoće i robusnosti. Svako sečivo se zatim čekićem i oštri da bi se dobila konačna ivica.

Cijena: 115.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite