OI CONDITIONER | Frizer Zoran
27

OI CONDITIONER

OI conditioner 250 ml

Davines OI regenerator će vašu kosu učiniti savršenom u kombinaciji s OI šamponom. Za sve tipove kose Ne samo da će ojačati učinke šampona, već će i olakšati i ubrzati sušenje kose, a kosu će štititi od oštećenja uzrokovanog toplinom alata za oblikovanje.

Opis Balzam u kremi za sve tipove kose bogate, pune teksture. Osigurava iznimnu mekoću, sjaj i punoću kose. Iznimno snažna njega i hidratacija omogućuju trenutno vidljivi rezultat predivne kose.

Ubrzava proces sušenja kose, a ostavlja predivan OI miris u kosi. Budući da sadrži ulje biljke Roucou, porijeklom iz Amazone, bogatog betakarotenom (100 više od mrkve) koje ima snažno anti-age djelovanje, aktivno štiti od lošeg utjecaja slobodnih radikala i oštećenja uzrokovanog UV zrakama

Način korišćenja Nakon pranja kose OI šamponom ili nekim drugim ovisno o potrebi kose/vlasišta, nanesi manju količinu na ručnikom prosušenu kosu na duljinu i vrhove. Ostavi da djeluje 2-3 min, zatim temeljito isperi. Nastaviti njegu kose s OI All in One Milk ili OI Oil.

Sastojci Formula sadrži Roucou ulje koje ima anti-aging i snažno antioksidativno djelovanje. Formula je slobodna od parabena.

18.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite

Kategorija: OI