Brian Suhr | Frizer Zoran
Brian Suhr

Brian Suhr

Brian Shur je jedan od najpoznatijih frizera u Evropi i rado viđen gost u Crnoj Gori. 18.novembra 2012 god. ovaj danski frizer, poslije pauze od četiri godine ponovo je posjetio našu zemlju. Održao je stručni seminar na kojem je pokazao svoje raskošno umjeće i jedinstven kreativni duh.
Seminar je organizovala Kuća mode i ljepote „Zoran” ekskluzivni distributer kozmetike „Davines” za Crnu Goru.
Brian Suhr je jedan od vodećih učitelja i demonstratora renomirane kozmetičke kuće „Davines“. Seminari ovog vrsnog majstora su veoma posjećeni širom svijeta i uvijek se trazi karta više. On već dugi niz godina u punoj mjeri interpretira „Davinesov“ stil i način života i kreira modu koja je istovremeno lokalna , glamurozna i individualna . Njegova kreativnost dobija inspiraciju iz lokalne mode, dok su njegove tehnike rada zasnovane na potpunom poznavanju svih linija „Davines“proizvoda.
Brian Suhr je od 1982 – 1999 bio profesor u Frizersoj školi u Kopenhagenu. Nakon toga postaje nacionalni trener kompanije „Davines“ za Dansku i na toj poziciji se zadržao do 2003 godine, nakon čega postaje Međunarodni učitelj i koordinator za Davines.
Zajedno sa Kirsten Demant kreira Davinesovu kolekciju „Matinee“ koja odise avangardom, prestižom, umjetničkim duhom….
Brajan je sa Kirsten nastupio u Amsterdamu na World Wide Hair Tour 06 gdje je postigao toliki uspjeh , da je nakon toga njegov kalendar uvijek ispunjen zakazanim edukacijama i predstavama širom svijeta.

Zeleni salon hotela “Crna Gora”

Look & Learn Seminar

Brian Suhr Show

Workshop sa vodećim edukatorom renomirane kozmetičke kuće DAVINES

Prezentacija novih boja