OSAKA GX 5,5 | Frizer Zoran
Osaka Gx

OSAKA GX 5,5

Osaka GX 5,5 

Osaka GX je jeftini i pristupačni frizerski alati za svakog frizera

Ove makaze, zapravo, nisu skupe u poređenju sa makazama sličnog kvaliteta sa naglaskom na udobnosti i finoći sječiva. Oslonac za prste je deblji od običnih makaza, što favorizuje sjedište ruke poboljšavajući držanje  posebno kada češljate makaze. Oštrica je tanka i lagana što poboljšava upravljivost pri zabijanju i češljanju makazama. Rad na osjetljivim područjima (oko uha i vrata) je takođe pristupačniji.

Vrhunski 440C ugljenični čelik za sirovu ivicu.

Ugljenični čelik se pravi od gvožđa u prahu ekstrahovanog u planinama Čugoku, u južnom Japanu. Ovaj pesak je izabran zbog svoje čistoće i kombinovan je sa zrncima ugljenika da bi se dobio čelik 440C koji oprema većinu makaza srednjeg ranga marke Osaka.

Ono što čini razliku između svih čelika je i kvalitet izvršene toplotne obrade i završne obrade koja se na njega nanosi. Dakle, svaki komad čelika koji ulazi u sastav Osaka makaza prolazi kroz proces hlađenja i ekstremnog zagrijevanja kako bi se oštricama dala svojstva tvrdoće i robusnosti. Svako sječivo se zatim čekićem i oštri da bi se dobila konačna ivica.

Svaka veličina odgovara svakom frizeru,

Veličine od 5,0 (15 cm) do 5,5 (16 cm) su uglavnom lagane i koriste se za precizan rad

Veličine od 6,0 inča (17 cm) su standardnije i koriste se za sve vrste radova.

Cijena: 150.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite