OSAKA CXS DORE 30 | Frizer Zoran
Img 20221018 202936 419

OSAKA CXS DORE 30

Osaka CXS DORE 30

Japanske makaze za stanjivanje kose. Osaka CXS 30T makaze za stanjivanje su napravljene za finu do srednju kosu.

Zaista, fini zubi sa 30 zuba su slični modelu ATS 314S

Drška je opremljena sa 2 oslonca za prste koji omogućavaju ne samo stabilizaciju ruke tokom reza, već i mogućnost sečenja u 2 smjera sečenja:

  • Francuski stil sa prednjim zubima za dublju teksturu. Kosa će biti ošišana ispod površine i tekstura će biti glatkija jer će biti ošišana duboka kosa, a ne kosa na površini.
  • Engleski stil sa zupcima iznad punog sječiva u kojima će tekstura biti urađena više na površini, što omogućava da radi kao češalj za makaze za uklanjanje linija posekotina koje se pojavljuju kada koristite par ravnih makaza. Ova tekstura će biti vidljivija jer će kosa biti ošišana na površini. Tako će oblik biti slomljen i kosa će biti u šiljcima.

Zakrivljeni zubi za odnos od 30%

30 zubaca ovih makaza napravljeno je da prorijedi najfiniju ili srednju kosu.

Blago zakrivljeni i sastavljeni od nekoliko malih zubaca raspoređenih u stepenice, omogućavaju distribuciju kose kako bi se garantovao rez bez ispucalih vrhova.

Napravljen od Iasugi čelika za bolju izdržljivost i bolju ivicu, Osaka CXS su makaze za stanjivanje koje su zabelježile porast popularnosti u Evropi. Tajna kovanja ovog čelika prenosila se s generacije na generaciju u porodicama zanatlija kako bi konačnom paru makaza pružila neuporediv otpor.

Cijena: 235.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite