Nourishing hair building pak | Frizer Zoran
44

Nourishing hair building pak

NATURAL TECH

Nourishing hair building pak 250 ml

pakovanje za kosu koja je izuzetno oštećena hemijskim tretmanima, blajhanjem, kao i spoljnim faktorima koji nepovoljno utiču na kosu čineći krajeve kose rascvetalim i suvim.

Opis Ovo proteinsko pakovanje dubinski hrani kosu i čini je mekom i sjajnom. Jedni od glavih sastojaka su propolis, pšenični protein, amino kiseline, keratin i hidrolizovani keratin koji je manje veličine, prodire duboko u dlaku i djeluje u samoj unutrašnjosti dlake, a keratin djeluje na spoljašnjem sloju dlake stavljajući zaštitu barijeru od spoljnih faktora. Keratin je protein od koga je sačinjena kosa i daje joj čvrstinu i snagu.

Način korišćenja Oprati kosu šamponom, nakon toga isprati kosu i pekirom pokupiti višak vode. Naneti celom dužinom kose. Sačekati da deluje 10 minuta i zatim očešljati i isprati kosu.

Sastojci propolis, pšenični protein, amino kiseline, keratin i hidrolizovani keratin Omega 6  masne kiseline koje obnavljaju lipidni sloj kose. Pšenični protein obnavlja krtu kosu, prolazi kroz otvore u gdje popravlja oštećenja i strukturu kose.

18.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite