Calming superactive | Frizer Zoran
73003

Calming superactive

NATURAL TECH

Calming superactive losion 100ml

Otkrijte novu dimenziju luksuzne i ciljane njege sa ovim specijalizovanim losionom koji pruža brzo i efikasno rješenje za iritacije, svrab i suvost kože glave. Ovaj proizvod nudi niz izvanrednih benefita:

Brza akcija protiv iritacija i svraba: Formulisan za brzo uklanjanje iritacija i svraba kože glave, ovaj losion pruža neposredno olakšanje i komfor.

Osnaživanje i umirivanje vlasišta: Osim što umiruje, losion takođe osnažuje vlasište, stvarajući optimalne uslove za zdrav rast i obnavljanje kose.

Bogat prirodnim antioksidantima: Obogaćen prirodnim sastojcima koji deluju kao snažni antioksidanti, ovaj losion štiti vlasište od slobodnih radikala i spoljašnjih agresora.

Način upotrebe:
Utrljajte 2 grama proizvoda direktno na iritiranu kožu glave. Nema potrebe za ispiranjem. Losion se može koristiti po potrebi, bilo na suvom temenu ili kao dodatak tretmanu protiv peruti.

Idealan za sve tipove kože glave, ovaj losion je savršen dodatak vašoj holističkoj rutini nege, pružajući vam profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma.

 

22.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite