5 SAVJETA ZA PRIPREMU KOSE ZA PROLJEĆE | Frizer Zoran

5 SAVJETA ZA PRIPREMU KOSE ZA PROLJEĆE

Spring Prep 2 1

5 savjeta za pripremu kose za proljeće

 

Poboljšajte svoju svakodnevnu rutinu uz pomoć zdravih navika i otkrijte prave preparate koji Vašoj kosi daju snagu, hidrataciju i sjaj

 

Kako se toplije vrijeme približava i oštrina zime polako popušta svoj okrutni uticaj na kosu, možemo početi da vraćamo u život osjetljive vlasi, tako što ćemo ih hidrirati i vratiti im njihov prirodan sjaj. Možete početi sa Davinesovom pripremom za proljeće u dva koraka, ali ona sama po sebi ne bi puno značila bez redovnog održavanja. Uvrstite ove rituale u svoju rutinu za dugotrajno zdravlje kose i kože glave.

 

 1. Redovno koristite maske
 2. Skratite krajeve
 3. Smanjite upotrebu prese i figara
 4. Pijte više vode
 5. Potražite pomoć profesionalaca

1.Redovno koristite maske

Maske pružaju kosi i koži glave dodatnu ishranu koju ne dobijaju svakodnevnom njegom. Naša preporuka je da koristite masku jednom nedeljno kako biste postigli revitalizirajuće rezultate. Nudimo Vam maske za sve tipove kose.

3a 5a7a

 • za oštećenu kosu – The Renaissance Circle
 • za beživotnu kosu – The Spotlight Circle
 • za dehidriranu kosu – The Let It Go Circle

 

Hair Treatment In Salon Davines

2.Skratite vrhove

Izlomljena kosa se još više lomi, a rascvjetali krajevi se rascvjetavaju još više. Zaustavite oštećenja prije nego se prošire dalje i skratite oštećene krajeve što prije.

 

 

 

3. Smanjite oštećenja od toplote

Toplota povećava dehidrataciju, pa smanjite upotrebu prese, figara, čak izbjegavajte i pranje kose vrućom vodom. Svaki put kad fenirate kosu, ne zaboravite da nanesete neki preparat za zaštitu od toplote koji se ne ispiraju, kao npr. neki od sledećih:

1343051461c1qnltmkl. Sy679

 • za sve tipove kose – MI Blow Dry Primer
 • za plavu kosu – Sheer Glaze
 • za ispravljanje nadušene i talasaste kose – Love Smoothing Perfector

4. Pijte više vode

Preporučujemo da dnevno unesete između 2,7 i 3,7 litara vode. Vlažnost ne dolazi samo iz preparata, već se i iznutra moraju hidrirati kosa i koža glave.

Hair Detox Conditioning

5. Zatražite pomoć profesionalca

Niko Vam ne može oporaviti kosu za proljeće kao profesionalac. Pročitajte naš blog o Detoksu kose i skalpa, ili zakažite tretman kod svog Davines frizera kako biste se raspitali o tretmanima