AUTHENTIC Replenishing butter | Frizer Zoran
58

AUTHENTIC Replenishing butter

AUTHENTIC Replenishing butter 200ml

Pogodan za sve tipove kose i kože.

Opis linija posebno napravljena za njegu tijela, lica i kose.  Njegujući i hidratizirajući maslac za kosu, tijelo i lice, koji se ispire a ujedno služi kao odstranjivač make up-a. Nježne uljne teksture, kosi vraća sjaj, mekoću i svilenkastu teksturu, dok koža postaje nahranjena i baršunasta.

Način korišćenja:

Kosa: na suvu neopranu kosu nanesite maslac na najosjetljivije djelove, ostavite da djeluje 5 minuta. Isperite maslac i nastavite sa klasičnim šamponiranjem kose. U slučaju da je kosa jako žudi za obnovom, maslac možete ostaviti da djeluje i na duže vrijema ( npr. preko noći).
Tijelo: Nanesite maslac na tijelo, nježnim kružnim pokretima umasirajte dok se ne apsorbira u kožu. Nije potrebno ispiranje nakon primjene proizvoda.
Lice: Maslac djeluje kao prirodno ovlaživač, nanesite malu količinu na lice i nježno umasirajte, bez dodatnog ispiranja.

Sastojci Sadrži 98 do 100% prirodnih sastojaka, isključivo iz organskog uzgoja. Sadrži ulje šafranike koje djeluje antioksidativno sa regenerirajućim svojstvima.  Postojana formula s biorazgradivim radikalima. Ne sadrži SLES i SLS sulfate, bez parabena i umjetnih bojila, silikona i sintetičkih polimera.

21.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite