WAHL MASINICA MAGIC CLIP RED I MOBILE SHAVER | Frizer Zoran
3615 0473 1

WAHL MASINICA MAGIC CLIP RED I MOBILE SHAVER

Mašinica za šišanje Wahl Bežični – Magic Clip Red i Mobile Shaver

Magic Clip Red
Profesionalni aparat za šišanje idealan za kreiranje prirodnih prijelaza (fade tehniku). Posjeduje fiksni kromirani nož s “Crunch Blade” tehnologijom. Posebno raspoređeni zupci brže vode kosu do noža, dajući frizeru akustičnu povratnu informaciju i stvarajući glatke prijelaze. S mogućnošću rada sa i bez kabela. S vrlo učinkovitom i izdržljivom litij-ionska baterijom bez memorijskog efekta. Pruža 100 minuta rada, za 120 minuta punjenja.
Mobile Shaver
Bežični aparat za brijanje kompaktne veličine (46 x 100 x 20 mm) i male težine (približno 90 grama). Savršen za putovanja. Posjeduje elegantan LED indikator punjenja. S kućištem mekim na dodir za bolje prianjanje, preciznost i kontrolu. Vrijeme rada: 45 minuta. Savršeno se prilagođava konturama lica, brade i vrata kako bi se postigao optimalan rezultat brijanja. Prije brijanja temeljito očistite lice i vrat i osušite.
*Mobilni aparat za brijanje radi samo na dlačicama koje nisu dulje od 0,4 mm (prosječna duljina strništa).
Fade Brush
Četka ima mekane, ali čvrste dlake koje uklanjaju odrezanu kosu kako bi jasno definirale izgled fade-a. Osigurava da se višak kose ne lijepi za tjeme, te tako pomaže lakšem uočavanju nedostataka. Drška u obliku suze služi za udobno korištenje i maksimalnu kontrolu. Savršena za osjetljivo vlasište. Dimenzije: 188 x 57 x 35 mm.
Mini Fade Brush
Četka ima mekane, ali čvrste dlake koje uklanjaju odrezanu kosu kako bi jasno definirale izgled fade-a. Osigurava da se višak kose ne lijepi za tjeme, te tako pomaže lakšem uočavanju nedostataka.

šifra 3615-0473

Cijena: 200

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite