Treneri Kuće mode i ljepote "Zoran" održali uspješan seminar u hotelu "Berane" | Frizer Zoran
Treneri Kuce Mode I Ljepote Zoran Odrzali Uspjesan Seminar U Hotelu Berane

Treneri Kuće mode i ljepote “Zoran” održali uspješan seminar u hotelu “Berane”

Dah svjestkih trendova u Beranama

Za kraj godine, kao novogodišnji poklon dragim prijateljima, Kuća mode i ljepote “Zoran” organizovala je edukativno- stručni seminar u Beranama. Posjetioci su bili u prilici da se upoznaju sa kvalitetnom linijom preparata Davines i Nouvelle, a ljubazni i profesionalni treneri tima “Zoran” na sceni su briljirali, prezentujući šta to diktiraju svetski modni tokovi iz oblasti izrade salonskih i takmičarskih frizura kao i tehnikama šisanja i kolora koje diktiraju.

Drago mi je da se sve ovo dešavalo u Beranama i da su posjetioci imali senzibiliteta da prepoznaju značaj jednog ovakvog dogadjaja. Zahvaljujemo se i našim partnerima i ljubaznim domaćinima Zazi Adrović, Smart timu i Zavodu za Zapošljavanje “Zaposlimo mlade sa invaliditetom”. Volimo da učestvujemo u ovakvim projektima i ono sto možemo poručiti jeste da će ih biti još – rekao je Zoran Vukčević.

Treneri Kuce Mode I Ljepote Zoran Odrzali Uspjesan Seminar U Hotelu Berane 049

Edukacija sa najvišeg nivoa

Gledaoci su imali dvostruko zadovoljstvo. Dok su na sceni gledali šta su za njih pripremili Jelena, Zorana i Uroš, na zadovoljstvo prisutnih prigodnu riječ održao je i svjetski ambasador struke, najbolji svetski žiror i idejni vodja tima “Zoran”, Zoran Vukčević.

Jelena Vukcevic Uspjesan Seminar U Hotelu Berane 055

Trener, profesor i edukator – Jelena u ulozi u kojoj se najbolje snalazi

Jelena (Vukčević) na sceni, u kreativnom zanosu, pokazuje i uspješno objašnjava najnovije tehnike šišanja i kolora koje se praktikuju na svetskim modnim scenama.