Spektakl za pamćenje | Frizer Zoran
frizer zoran brian suhr

Spektakl za pamćenje

Na sinoćnjem spektaklu „Sense of Beauty“ u organizaciji d.o.o Kuća mode i ljepote „Zoran“ i kompanije „Adriatic Properties“ tražilo se mjesto više. Amfiteatar tržnog centra „Agora“ preko puta Svetog Stefana bio je premali da primi ogroman broj ljudi koji se okupio da isprati najnovije trendove iz svjeta mode i najnovije trendove u stilizaciji kose. Uistinu, imalo se šta i vidjeti.
Program je vodila Marija Božović koja, je sem toga, nastupala i u muzičkom dijelu spektakla otpjevavši neke od svjih nezaboravnih hitova.
Program su zvanično otvorili gospodin Zoran Vukčević ispred Kuće mode i ljepote „Zoran“, dok je ispred kompanije „Adriatic Properties“ prisutne pozdravila gospođa Tina Ticić. Oboje su pomenuli da Sveti Stefan kao najprepoznatljivija destinacija u Crnoj Gori zaslužuje samo najbolje i da će ovaj dogadjaj prerasti u tradicionalnu i prepoznatljivu manifestaciju.
Zatim se sa svojim kreacijama predstavila Marina Banović, naša najpoznatija kreatorka, prikazavši sofisticirane i elegantne kreacije dostojne najsjajnijih svjetskih modnih pista.
Čuveni frizer i stilista, Brian Suhr, jedan je od najpoznatijih u Evropi. Nastupio je na nagovor gospodina Vukčevića, i prikazao najnovije svjetske trendove u bojanju i oblikovanju kose. Njegove frizure karakterišu pastelne boje sa bisernim prelivima koje ujedno izgledaju moderno i prirodno, a odlikuju snažnu, savremenu i njegovanu ženu.
Nakon pjesme koju je otpjevao Bane Nedović, nastupio je Ivan Vukčević zajedno sa plesnom grupom „Stage“, dodavši dašak ekstravagancije i futurizma cijelom događaju.
Nastup Michalisa Maniatisa, najboljeg Grčkog kreatora, koji po prvi put nastupa u Crnoj Gori, ostavio je bez daha sve prisutne. Svojim kreacijama zaokružio je ovaj fantastičan događaj dodavši dašak luksuza i visoke mode.
Nankon završetka zvaničnog dijela programa, upriličen je koktel sa muzikom uživo i prijatnim volkalom Baneta Nedovića. Bio je ovo spektakl za pamćenje i nadamo se da će ubuduće biti više ovakvih događaja koji ne samo da donose svjetske trendove u Crnu Goru, nego su i svojevrsna promocija naše zemlje.