DEDE ŠAMPONSKI SAPUN | Frizer Zoran
9232615c4feac96fb690c95d354f7a6f9c8abc6e 2000x

DEDE ŠAMPONSKI SAPUN

ESSENTIAL HAIRCARE

DEDE Shampoo Bar 100gr

Za svakodnevno pranje

Opis čvrsti šampon za nježno svakodnevno čišćenje svih tipove kose. Čvrsta tekstura koja se tokom nanošenja razvija u bogatu kremastu pjenu koja daje mekoću, sjaj i svilenkastu teksturu.

Način korišćenja Okvasiti čvrsti šampon sa vodom, protrljati na dlanove kako bi se napravila meka i kremasta pjena. Nanijeti pjenu na vlažnu kosu i masirati dok se ne rasporedi jednako. Isprati detaljno i ponoviti ukoliko je potrebno. Nakon toga staviti pogodni kondicioner. Osjećaj na vlažnoj kosi može biti drugačiji nego sa tradicionalnim šamponima. Ne brinite vaša kosa će biti meka i laka.

Sastojci S ekstraktom Orbassano crvenog celera – Slow Food Presidium.
Orbassano celer bogat je mineralnim solima pa kosi iscrpljenoj od čestih pranja invazivnim / komercijalnim ili prejakim šamponima vraća izgubljen balans.
Priča o crvenom celeru Orbassano počinje u 17-om stoljeću kada je Anne Marie d’Orléans, vojvotkinja od Savoy-a, iz Francuske donijela celer koji je okusom nježniji od onog u talijanskom Piemontu. Vremenom se francuski purpurni celer rasprostranio u okolici grada Turina i dobio karakterističnu crvenu boju stabljike.

13.00€

E-pošta za naručivanje: office@frizerzoran.me

Telefon za naručivanje: +382 68 828 160

Putanja Naručite e-poštom Pozovite i naručite